* Adaptabilitat: És possible doblegar i tallar-ho de una forma molt ràpida i segura, així s’aconsegueix fer diferents tipus d’embalatges o arribar a imprimir sobre ell. 

* No impermeabilitat: No és resistent a l’aigua, això provoca que es desfaci. 

Tot i que el cartró es crea de diferents formes i en milers de llocs per tot el món, és un producte que s’utilitza per milions de persones cada dia per realitzar enviaments, guardar els seus objectes per a una mudança, emmagatzemar útils i fins i tot per decorar.  

* Durabilitat / Resistència: A primera vista, podem pensar que el cartró no sembla molt resistent, de fet, són les seves pròpies fibres les que fan que ho sigui, d’aquesta manera no es trencarà amb facilitat i resistirà molt més. És gràcies a la seva resistència que és capaç d’aguantar tots els processos de la seva creació esmentats anteriorment. 

* Rigidesa: Molta gent no ho sap, però la capacitat de rigidesa per unitat de pes que ofereix el cartró és bastant alta. D’aquesta manera és possible protegir qualsevol cosa que s’introdueixi en el seu interior sense que arribi a trencar-se.  

Capsa de cartró. Font.

Informació de produció propia.